Sales és HR tanácsadás

Javaslat a Nextval Kft. részére 

értékesítő toborzás-kiválasztásra

1. Összefoglaló

Kedves László!

Köszönjük a megkeresést értékesítő toborzás és kiválasztás témában. Kedden egyetértettünk abban, hogy a kitettségetek csökkentésére a legjobb módszer normál piaci ügyfelek akvirálása a "politikailag motivált" projektek mellé. Ezt a sales munkát pedig egy új senior értékesítő képes a legjobban ellátni, mert elmondásod szerint most a cégben nincs ilyen kolléga és Te sem szeretnél rendszeres sales tevékenységgel foglalkozni. Az új kollégánál fontos a networking tevékenységre való hajlandóság is. 

Fontos pont a kiválasztásnál, hogy azonos értékrenddel bírjunk Veletek, hiszen így akiket jelöltként állítunk, átmennek a mi szűrőnkön, ami - a Tietekhez hasonlóan - szigorú, de szükséges a csapat, a vállalati kultúra építése érdekében.

Jelen javaslatunkban a erre a felmerült igényre kínálunk megoldást projekt formában.

2.  A javaslat

Mielőtt belevágunk a megvalósításba, a projekt kezdeteként a következő találkozókat folytatja le a toborzást, kiválasztást végző tanácsadónk:

Az előzetesen megkapott és a helyszínen szerzett információk mentén elkészítjük a végleges job profilt és a hirdetést, meghatározzuk a toborzási csatornákat. Ezeket Veletek való egyeztetés és jóváhagyás után élesítjük, és indul a toborzás.

Az új munkatársat több csatornán (elsősorban állásportálok, social media, kapcsolati háló, levelező listák) keresztül felkutatjuk, az egyeztetett profil alapján előszűrjük és interjúzzuk. Az első körből továbbjutó jelöltekről írásos összefoglalót készítünk, mielőtt a veletek történő személyes találkozóra kerül sor.

Azokról a jelöltekről, akik a az átadott információk alapján érdekesek számotokra, referenciát is kérünk. Így többszörösen szűrve jutnak el hozzátok a jelöltek. A végső döntést az interjúk és a referenciák alapján tudjuk meghozni.

A 2. körös találkozók után teszünk javaslatot a jelöltek közül a legalkalmasabbra, illetve egyeztetjük ezt veled, vagy a toborzást felügyelő kollégával. A 2. körös interjúkon a kiválasztás sikerességének érdekében az előszűrést végző tanácsadónk is részt vesz.

A pozíció betöltése után 1, majd 2 hónappal utánkövető interjúkat készítünk az új kollégával és veled (illetve a közvetlen felettessel) is arról, mennyire teljesültek az előzetes elvárások, van-e szükség (s ha igen, milyen) korrekcióra az irányvonalban, együttműködésben.

Garancia: Amennyiben a jelölt képessége, előre látható magatartásbeli, személyiséggel összefüggő problémák miatt 3 hónapon belül nem felel meg a pozíció betöltésére, akkor az alábbi díjba egy új jelölt toborzása is bele tartozik. A garancia részleteit a javaslat végén lévő mellékletben, a további szükséges információk felsorolása után találod.

3. A szükséges befektetés

  • A kiválasztás díja 1 munkatárs esetén 1.975.000 Ft + Áfa

Lényeges pont abban, hogy a toborzás, kiválasztás témában külső tanácsadóban gondolkodtok az, hogy téged vezetőként tehermentesíteni tudjunk. Így az időtöket a meglévő munkatársakra, futó projektekre, cégfejlesztésre tudjátok fordítani - ezzel pedig lényegesen nagyobb értéket tudtok teremteni, mint a mi díjunk.  

Tőletek időbeni befektetést az előzetes konzultáció és jóváhagyások (kb 1 - 1,5 óra induláskor) valamint a második körös interjúk (előkészületekkel és követő megbeszélésekkel együtt kb 1,5 óra/fő, ami az interjút is tartalmazza) igényelnek. Ez töredéke egy-egy munkatárs kiválasztás összes időszükségletének.


4. Egyéb feltételek

Fizetés:

  • ~25% a megállapodáskor átutalással (495.000 Ft + Áfa)
  • ~75% az új kollégával történő megállapodáskor átutalással (1.480.000 Ft + Áfa)

A toborzás-kiválasztás várható időtartama: 8 - 12 hét. A jelöltek továbbítását követően gyors - maximum 2-3 munkanap - reakciót javaslunk a 2. körös interjúra, illetve ezután a döntésre.

Ügyfeleink véleményét a munkánkról ide kattintva olvashatod el.

Érvényes: legkésőbb 2023.02.20.-i rendelés esetén.

Az árainkra 27% Áfa számítandó, további információk, megállapodás, megrendelés az ÁSZF szerint az alábbi űrlapon.

Várjuk megtisztelő rendelésedet.

Fót, 2023. február 10.

Melléklet: garanciális feltételek

Üdvözlettel:

 Bartha Anikó és Vittinger László

A szolgáltatásunkat az alábbi űrlap kitöltésével tudod megrendelni:

Bartha-Vittinger Tréning

+36 70 427 6900

További weboldalaink: