Csapatunk

AKIK A RENDELKEZÉSEDRE ÁLLNAK

Rólunk

Ahogy az értékesítési területen, úgy a munkatársak kezelése (HR) területén is sok cégnél vannak kihívások. Ezek sokszor összekapcsolódnak, így nem csak értékesítési vagy csak HR tudás szükséges a megoldásokhoz. Ennek a jelenségnek a felismerése vezetett oda, hogy 2019. januárjában (több sikeres közös projektben való együttműködés után) létrehoztuk közös cégünket, hogy együtt nyújtsunk a felmerülő kérdésekre minél teljesebb megoldást.

Bartha Anikó HR csapatépítész 10 éves vállalkozói, HR tanácsadói múltra tekintett vissza ekkor, míg az általam  alapított Vittinger Tréning 3 évvel (másodállásként 7 évvel) az indulás után volt. Ma már üzlettársként, partnerként dolgozunk együtt, Így a HR-t és az értékesítést együtt tudjuk vizsgálni és fejleszteni ügyfeleinknél. Ezért is frissítettük a márkanevünket Bartha-Vittinger Tréningre.

2019. év eleje óta több, saját szakterületükön kiváló szakemberrel erősödött csapatunk. Velük tesszük még komplexebbé a szolgáltatásunkat. Ezzel az általunk nyújtott támogató háttérrel a cégedben a HR, az ügyfélszerzés és az értékesítés jól működő, hatékony gépezetté állnak össze.

Vittinger László - Mr. Sales

Görgess tovább a bemutatkozásokhoz!

A csapatunk

Velük (is) fogsz dolgozni. Zseniális szakemberek!

Müller Péter

textmester, social media menedzser
muller@ertekesits.hu 

Bloggerként szereztem gyakorlatot a szövegírásban, a The Business blogot már több mint 1.4 millióan olvasták. Az elmúlt két évben több tucat cégnek segítettem a marketingjét, remélem az idén már Veled is tudunk dolgozni. Azért csatlakoztam a Bartha-Vittinger Tréning csapatához, mert látom, hogy a remekül megkomponált webszövegek, a social media hirdetések által megszerzett érdeklődőket sok esetben személyes értékesítési folyamattal lehet a legjobban kiszolgálni. Ebben a csapatban pedig az én szakterületemet együtt tudjuk kezelni a személyes értékesítéssel, az emberi tényezővel, így tudunk együtt teljes megoldást biztosítani ügyfeleinknek. 

Tarjáni Csilla

toborzás vezető
tarjani@ertekesits.hu

Toborzás vezetőként nem csak felvenni segítek az új kollégát, hanem képviselem mind a két fél érdekét, könnyebbé, gördülékenyebbé teszem a kommuni-kációt.  Támogatom a vezetőt és a munkavállalót a döntésében, hogy win-win helyzetet érjünk el.

Megtalálom az üres pozíciókra a lehetséges jelölteket ezáltal hidat képzek a munkáltató és munkavállaló között. Egy új kolléga felvétele nem csak a vállalat számára hatalmas döntés, hanem a munkavállalónak is - ebben nyújtok segítséget a feleknek. Hiszem, hogy egy kiváló cég egy megfelelő munkavállalóval még nagyobb sikereket tud elérni, ebben támogatom az ügyfeleimet.


Mayer András

tréner - vezetőképzés
trener@ertekesits.hu

Szakterületem a vezetőképzés. Célkitűzés, delegálás, csapatépítés, vezetési stílusok, motiváció, vezetői konfliktuskezelés, együttműködés - mind olyan terület, ami a mai munkaerőpiaci helyzetben nélkülözhetetlen az elkötelezett csapat kialakításához és a cég eredményes működéséhez. Senki sem születik vezetőnek, de te is képes vagy megtanulni a cégvezetést.

Először a cégvezetővel beszélgetek, akinél megvizsgálom, hogy hol szükséges elkezdeni a fejlesztést. Általában a cégvezetőnél... Ezek alapján testreszabott megoldási javaslatot adunk a fejlesztésre.

Guld Lívia

időzavar-elhárító, poszt-toló
guldlivia@ertekesits.hu

Szakterületem a webes és közösségi média megjelenés képi világa és a a precíz adminisztráció. Az online megjelenésre akkor is szükséged van, ha nem online szerzed az ügyfeleidet, hanem a szakértői státuszodat szeretnéd építeni.  A Bartha-Vittinger Tréning, és a Sales Dopping Club közösségi média oldalain és több ügyfelünknél láthatod a munkáimat. Ezen felül a meglévő poszt-, vagy blogötleteidet öntöm formába, a kész szövegeket dolgozom át (helyesírás, stílus).

Hozzám fordulhatsz akkor is, ha egyszerűbb adminisztratív feladatokat (pl.számlázás, internetes kutatás, nyilvántartás vezetés stb.) ki akarsz szervezni.

Taba Orsolya

változástámogató tanácsadó, tréner
1972-2022

Taba Orsolya, kiváló kolléganőnk, 2022. május 18.-án tragikus hirtelenséggel elhunyt. Emlékét cégünkben örökké őrizni fogjuk, mentalitása, értékrendje, hozzáállása mindig például szolgál és hiányozni fog. Nyugodj békében Orsi!

A változás életünk szerves része. Az apróbbakat szinte észre sem vesszük, a nagyobbak pedig gyakorta járnak fájdalommal. Tanácsadó-trénerként Orsi abban nyújtott támogatást, hogy a megálmodott változások megvalósuljanak, a szükséges fejlődés végbe menjen. Érintse ez az egész szervezetet és annak működési módját, vagy csak egy-egy részlegét; legyen szó akár rendszerek kialakításáról, módosításáról, akár humán kompetenciák fejlesztéséről.

Ajánlott üzleti partnereink

Lívia Virtuális Iroda - online asszisztencia, grafika
CPS Stúdió - offline marketing tanácsadás
Abaco.hu - Scale up
Zsu Consulting - pályázat menedzsment
NCC Szerviz - gondtalan autóhasználat

Adj hangot magadnak! - nyilvános beszéd tréner
Vestigo - üzleti magándetektív
Clement Weaver - könyvelés, gazdasági mentorálás
Gift House Studio - testre szabott céges reklámajándék
Gingerphoto - Headshot fotó a hiteles megjelenésedért