Sales és HR tanácsadás

Csapatunk

AKIK A RENDELKEZÉSEDRE ÁLLNAK

Rólunk

Ahogy az értékesítési területen, úgy a munkatársak kezelése (HR) területén is sok cégnél vannak kihívások. Ezek sokszor összekapcsolódnak, így nem csak értékesítési vagy csak HR tudás szükséges a megoldásokhoz. Ennek a jelenségnek a felismerése vezetett oda, hogy 2019. januárjában (több sikeres közös projektben való együttműködés után) létrehoztuk közös cégünket, hogy együtt nyújtsunk a felmerülő kérdésekre minél teljesebb megoldást.

Bartha Anikó HR csapatépítész 10 éves vállalkozói, HR tanácsadói múltra tekintett vissza ekkor, míg az általam  alapított Vittinger Tréning 3 évvel (másodállásként 7 évvel) az indulás után volt. Ma már üzlettársként, partnerként dolgozunk együtt, Így a HR-t és az értékesítést együtt tudjuk vizsgálni és fejleszteni ügyfeleinknél. Ezért is frissítettük a márkanevünket Bartha-Vittinger Tréningre.

2019. év eleje óta több, saját szakterületükön kiváló szakemberrel erősödött csapatunk. Velük tesszük még komplexebbé a szolgáltatásunkat. Ezzel az általunk nyújtott támogató háttérrel a cégedben a HR, az ügyfélszerzés és az értékesítés jól működő, hatékony gépezetté állnak össze.

Vittinger László - Mr. Sales

Görgess tovább a bemutatkozásokhoz!

A csapatunk

Velük (is) fogsz dolgozni. Zseniális szakemberek!

Tarjáni Csilla

toborzás vezető
tarjani@ertekesits.hu 

Toborzás vezetőként nem csak felvenni segítek az új kollégát, hanem képviselem mind a két fél érdekét, könnyebbé, gördülékenyebbé teszem a kommuni-kációt.  Támogatom a vezetőt és a munkavállalót a döntésében, hogy win-win helyzetet érjünk el.

Megtalálom az üres pozíciókra a lehetséges jelölteket ezáltal hidat képzek a munkáltató és munkavállaló között. Egy új kolléga felvétele nem csak a vállalat számára hatalmas döntés, hanem a munkavállalónak is - ebben nyújtok segítséget a feleknek. Hiszem, hogy egy kiváló cég egy megfelelő munkavállalóval még nagyobb sikereket tud elérni, ebben támogatom az ügyfeleimet.


Rédei-Ács Klára

tréner, mediátor és rendszerterapeuta
redei-acs@ertekesits.hu

Mediátorként segítek a feleknek - konfliktusukban - meglátni mindkét oldal igazságát és megtalálni a jövőbeli motiválóbb, egészségesebb munka-környezethez szükséges közös nevezőt. Trénerként a képzéseim során főként vezető-beosztott, ügyfél-ügyfélszolgálat, vevő-értékesítő relációban is törekszem a nézőpontok, érzelmek, belső motivációk megmutatására a soft-skill tudások még mélyebb elsajátítása érdekében. Mindezek mellett HR tanácsadásban, folyamat-optimalizálásban és változás-menedzsmentben is hatékony segítséget nyújtok, kamatoztatva - többek között - 14 év multinacionális környezetből hozott vezetői ismereteimet és rendszerszemléletű gondolkodásomat. 

Müller Péter

textmester, social media menedzser
muller@ertekesits.hu  

Bloggerként szereztem gyakorlatot a szövegírásban, a The Business blogot már több mint 1.4 millióan olvasták. Az elmúlt két évben több tucat cégnek segítettem a marketingjét, remélem az idén már Veled is tudunk dolgozni. Azért csatlakoztam a Bartha-Vittinger Tréning csapatához, mert látom, hogy a remekül megkomponált webszövegek, a social media hirdetések által megszerzett érdeklődőket sok esetben személyes értékesítési folyamattal lehet a legjobban kiszolgálni. Ebben a csapatban pedig az én szakterületemet együtt tudjuk kezelni a személyes értékesítéssel, az emberi tényezővel, így tudunk együtt teljes megoldást biztosítani ügyfeleinknek. 

Elek Ádám

értékesítési és marketing tanácsadó
elekadam@ertekesits.hu

Közel 10 éves direkt értékesítési, vezetői és képzési tapasztalatommal segítek az ügyfeleinknek ebben a szép és nem is annyira egyszerű szakmában még több eredményt elérni és sikeresebbé válni. Éppen ezért azt Neked és értékesítő kollégáidnak meg tudom mutatni, hogy jókedvűen, bátran hogyan vigyük végig az értékesítési folyamatot és hogyan foglaljuk azt egy jól működő stratégiába. 

Másik szakterületem az online marketing, ami nélkül ma már elképzelhetetlen a sikeres értékesítés. Ha felkeresel bennünket, Nálad is kiderítjük, hogy hogyan kapcsolódik a két terület. 


Guld Lívia

időzavar-elhárító, poszt-toló
guldlivia@ertekesits.hu 

Szakterületem a webes és közösségi média megjelenés képi világa és a a precíz adminisztráció. Az online megjelenésre akkor is szükséged van, ha nem online szerzed az ügyfeleidet, hanem a szakértői státuszodat szeretnéd építeni.  A Bartha-Vittinger Tréning, és a Sales Dopping Club közösségi média oldalain és több ügyfelünknél láthatod a munkáimat. Ezen felül a meglévő poszt-, vagy blogötleteidet öntöm formába, a kész szövegeket dolgozom át (helyesírás, stílus).

Hozzám fordulhatsz akkor is, ha egyszerűbb adminisztratív feladatokat (pl.számlázás, internetes kutatás, nyilvántartás vezetés stb.) ki akarsz szervezni.

Mayer András

tréner - vezetőképzés
trener@ertekesits.hu 

Szakterületem a vezetőképzés. Célkitűzés, delegálás, csapatépítés, vezetési stílusok, motiváció, vezetői konfliktuskezelés, együttműködés - mind olyan terület, ami a mai munkaerőpiaci helyzetben nélkülözhetetlen az elkötelezett csapat kialakításához és a cég eredményes működéséhez. Senki sem születik vezetőnek, de te is képes vagy megtanulni a cégvezetést.

Először a cégvezetővel beszélgetek, akinél megvizsgálom, hogy hol szükséges elkezdeni a fejlesztést. Általában a cégvezetőnél... Ezek alapján testreszabott megoldási javaslatot adunk a fejlesztésre.

Taba Orsolya

változástámogató tanácsadó, tréner
1972-2022

Taba Orsolya, kiváló kolléganőnk, 2022. május 18.-án tragikus hirtelenséggel elhunyt. Emlékét cégünkben örökké őrizni fogjuk, mentalitása, értékrendje, hozzáállása mindig például szolgál és hiányozni fog. Nyugodj békében Orsi!

A változás életünk szerves része. Az apróbbakat szinte észre sem vesszük, a nagyobbak pedig gyakorta járnak fájdalommal. Tanácsadó-trénerként Orsi abban nyújtott támogatást, hogy a megálmodott változások megvalósuljanak, a szükséges fejlődés végbe menjen, legyen szó akár rendszerek kialakításáról, módosításáról, akár humán kompetenciák fejlesztéséről.

Ajánlott üzleti partnereink

Adószabászat - könyvelés és könyvvizsgálat
CPS Stúdió - offline marketing tanácsadás
Abaco.hu - Scale up
Zsu Consulting - pályázat menedzsment
Car All In Hungary Zrt. - gondtalan autóhasználat

Adj hangot magadnak! - nyilvános beszéd tréner
Vestigo - üzleti magándetektív
Clement Weaver - könyvelés, gazdasági mentorálás
Gift House Studio - testre szabott céges reklámajándék
Gingerphoto - Headshot fotó a hiteles megjelenésedért